Феновете на Локо се събират на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:38 / 14.05.2012
3925
Три дни преди Пловдив да обезлюдее и да се пресели в Бургас, феновете на Локомотив ще се съберат на централната трибуна на стадиона си в парк Лаута от 18.30 ч. Тема на срещата са последни приготовления и организационни въпроси преди финалът за купата на България срещу Лудогорец. 

Емил Велев вече взе група от 19 футболисти на лагер в Поморие, като клубният автобус потегли вчера на обед. Както е известно, основната група организирани фенове ще пътуват за Бургас със специално организирана влакова композиция, отпътуваща от централна гара Пловдив от 12.40 ч. в сряда. След пристигането си, групата запалянковци ще поеме към стадион "Лазур" чрез организирано шествие, преминаващо и през морската градина.Именно там ще се съсредоточи другата по-голяма вълна пловдински фенове, предпочели самоорганизиран транспорт. Фенклубът посочи като отправна точка, ресторант "Чадъра", намиращ се в Морската градина и непосредствено до Летния театър на града. Именно там всички ще отброяват последните часове преди началото на финалния мач, имайки под ръка студена бира, в непосредствена близост до стария плаж на Бургас за първото майско охлаждане на страстите.Организаторите ще съобщят на всички записали се за ексурзията до Бургас с влак, да пазят талоните си и преди отпътуването за Пловдив, за да се предотврати качването на други фенове, което да доведе до претъпкване във вагоните. Призовани ще бъдат и тези запалянковци, които нямат организиран транспорт за връщане и разчитат затова на специалната влакова композиция. Лаута ще обезлюдее откъм тренировки и мачове в ДЮШ в дните сряда и четвъртък. 

Около 130 деца от "черно-бялата" школа ще се възползват от специално организираните за тях автобуси, като в тях ще бъдат част от родителите и всички треньори. Не малка част от талантите са предпочели да изживеят финалът за Купата на България като фенове и ще разчитат на собствен транспорт. За всички тях ще бъде осигурен безплатен вход и ще заемат местата си в екипно облекло. По повод предстоящия мач на Лаута ще дадат пресконференция днес от 10.30 ч., на която ще присъства административния директор Атанас Узунов и почетния президент Христо Бонев.


Източник: Lportala.net


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).