Велев: Време е Левски да си почине от Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
14:32 / 03.05.2012
6234
"Чакаме с нетърпение мача с Левски. Не мога да кажа, че моментното състояние на "сините" е перфектно, но се изправяме срещу един силен отбор. Винаги се подхожда с респект към такива противници. Това е един от отборите с много голямо минало и спечелени шампионски титли и купи. Смятам, че сме готови за този мач и футболистите го чакат с нетърпение", заяви на днешната пресконференция преди важния мач с Левски старши-треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Не смятам, че за мен мача срещу Левски е по особен. В момента съм в Локомотив Пловдив. Правим един добър сезон целия отбор, като колектив и като публика. Знаете, че е много приятно да се играе пред многобройна публика", добави Велев.

"Левски ще дойде с приповдигнато настроение след победата над ЦСКА, за да покаже цялата си мощ, но както за нас мача е много важен, така и за тях. Момента е много важен 3 кръга преди края на шампионата, тъй като Локомотив се намира на едно точка от "сините". Факт, който сам по себе си показва, че отборът на Локомотив е израстнал във всяко едно отношение и смятам, че пред нашата публика в неделя трябва да спечелим 3 точки", каза още Кокала. 

Относно рефера за срещата със "сините" Велев се изказа: "Знаете, че аз съм на линията, когато не съм наказан. Радвам се, че тази година ми се случи само един път. Надявам се Таско Тасков да се справи в неделния мач. Той е свирил доста такива мачове, така че надали в това отношение да има проблем"

На въпрос дали няма да му е малко криво, че при победа на Локо Пд над Левски в неделя ще изхвърли любимия му клуб Кокала отговори: "Време им е малко да починат. 22-години непрекъснато участват, защо да не си вземат една почивка"



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).