Карвальо с още проблеми с контузията, пращат го във Франция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:10 / 14.04.2012
2291
Нападателят на Локомотив (Пд) Базил дьо Карвальо все още не може да излекува контузията в дясното бедро. Тъмнокожият нападател се оплака от болки днес и бе пратен да се готви на облекчен режим. Той ще получи допълнителна почивка от своите шефове и ще пропусне и предстоящото гостуване на "смърфовете" на Светкавица (Търговище). Заради контузията си таранът на пловдивския тим не игра при победата над Литекс с 1:0 в полуфиналния двубой от турнира за купата на България.

Старши треньорът на Локо Емил Велев иска Базил де Карвальо да се възстанови и влез във форма, за да може да разчита на него за финалния мач срещу Лудогорец за купата на България. Затова футболистът ще бъде изпратен на преглед във Франция, за да се прецени внимателно състоянието му.

След днешната тренировка Емил Велев пусна футболистите си в почивка до понеделник. Кокала бе категоричен, че няма да бъде подценяван нито един мач от първенството и ще се играе сериозно. Той обаче ще пуска в игра само напълно здрави футболисти, за де не се напълни лазарета на тима.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).