Ботев громи в Елитната до 19

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:32 / 03.04.2012
1882
Отборът на Ботев Пловдив разгроми като гост Любимец с 4:0 в мач от 23-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години.

Веселин Веселинов откри за "жълто-черните" в 25-ата минута след като засече центриране на Лазар Марин. Десет по-късно Радослав Терзиев удвои. 

След почивката "канарчетата" продължиха да доминират над своя опонент и вкараха нови два гола във вратата на Любимец. В 65-ата минута Християн Казаков направи резултата класически, а малко преди края на срещата Кристиян Кънев фиксира крайното 4:0.

"Много съм доволен от представянето на отбора. Доволен съм от абсолютно всички футболисти, които взеха участие в мача. Теренът, на който се проведе двубоят, беше в перфектно състояние и си мисля, че ако всички терени бяха толкова добри, футболът ни щеше да е на много по-високо ниво. Терени в такова перфектно състояние са отлични за юношите.", заяви след срещата треньорът на Ботев Пловдив Иван Кочев, цитиран от клубния сайт.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).