Привържениците на Берое призоваха за обединение на агитките

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:32 / 31.03.2012
3093
Феновете на Берое (Стара Загора) започнаха много сериозна инициатива в подкрепа на Стилиян Петров. Преди часове стана ясно, че Петров е болен от остра левкемия и започва борбата с тежката болест незабавно.

Целият футболен свят изрази подкрепата си към Стенли, като хиляди фенове, футболисти, треньори, футболни дейци писаха в социалните мрежи най-добри пожелания за българина.

Ето и призива на беройци:

Ние, привържениците на Берое, обединени в Национален фенклуб Берое - Стара Загора, призоваваме в предстоящия кръг от първенството всички футболни агитки в страната да забравим поне за минута за враждите помежду си. В знак на подкрепа към капитана на националния отбор Стилиян Петров в борбата му с коварната болест, предлагаме в 19-тата минута на футболните срещи по всички стадиони на България да се скандира името му. Призоваваме и да се носят шалове и знамена с българския трикольор. Считаме, че това е най-малкото, което можем да направим за великия български футболист.


Успех, Стилияне! Ние сме с теб и вярваме, че ще победиш!



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).