Мишo Венков: Локо ме прие отлично, всички сме като едно семейство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:30 / 29.03.2012
2681
Защитникът на Локомотив Пловдив Михаил Венков получи наградата за играч номер едно на отложения 16-и кръг на "А" група, в който именно той донеси трите точки на "черно-белите" в домакинството срещу Лудогорец. 

Бившият играч на Литекс успя да спечели за пръв път отличието, като успя да се пребори във вота с крилото на ЦСКА Нджонго Присо.

"Благодаря на всички, които са гласували за мен. Изключително съм радостен от тази награда. По принцип това е най-резултатният ми сезон от гледна точка на попадения", заяви бранителят на Локо Пд, който до момента има 6 вкарани гола за "черно-белите".

"Чувствам се прекрасно в Пловдив, защото в Литекс не играех редовно през последната си година и затова се разбрах с ръководството да премина в друг тим. Имах предложения и от чужбина, но предпочетох да дойда в Пловдив, където в момента имаме добър отбор", добави Венков.

"В Локомотив ме приеха отлично, всички сме като едно семейство, имаме добър колектив, задружни сме, помагаме си и това донякъде ни помага да играем добре и да побеждаваме силните отбори в България. Освен това, Емил Велев е един от добрите треньори у нас и в момента обстановката на "Лаута" е отлична, като се надявам до края на първенството да играем добре, да побеждаваме и да постигаме нашите си цели"я уаза още бившия играч на Литекс.

"Трябва само да побеждаваме и да чакаме грешка от конкурентите си за призовите места в подреждането. От друга страна, турнирът за Купата на България е най-реалният ни шанс да се класираме за Европа. Аз от личен опит знам, че срещу Литекс в Ловеч се играе трудно, но този мач за нас се явява като финал и ние ще направим всичко възможно да го спечелим. Неприятното е, че показваме едно лице у дома, а навън не показваме същата агресия. Не можем да си обясним това, говорим много по тази тема и се надявам, че ще подобрим представянето си при гостуванията", завърши Венков.

 



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).