Мемориален крос "Стефан Попов" привлече участници от 5 до 90 години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:46 / 25.03.2012
1099
За трета поредна година в града под тепетата се състоя мемориален крос "Стефан Попов", организиран от движение "Спорт за всички".

Над 1000 участника от всякаква възраст поеха от централния площад на Пловдив. Този път се включиха желаещи от цяла България, дори доброволци от Франция, Румъния и Македония. Рамо до рамо бягаха 5-годишни деца и ветерани на 90 години. Желаещите да участват в масовото спортно съревнование бяха разпределени в 21 възрастови групи.

Лично председателят на Общински съвет на Пловдив арх. Илко Николов и заместник-кметът на Пловдив по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков връчиха наградите на победителите. Подкрепа на мемориалния крос, носещ името на българина с широко сърце и благотворителна душа Стефан Попов, създател на фирма "Рефан", бе подкрепен и от младите таланти на футболната школа на "Локомотив Пловдив". Всички участници на спортния празник си тръгнаха от кроса освежени, по-здрави и с подаръци от обичаната марка "Рефан".

Големият сюрприз към участниците бе изпълнението на ансамбъл Тракия, които вдигнаха градуса на настроението и накараха всички присъстващи да се хванат на кръщно хоро, с което завърши празника.

Организаторите на събитието - движение "Спорт за всички", връчиха златен медал на фирма "Рефан България" за дългогодишната им подкрепа и съпричастност към инициативите на движението.

Събитието беше уважено от представители на Регионална здравна инспекция - Пловдив, които раздадоха на присътващите дълбокопочистващи гелове за ръце, осигурени от Рефан, и пропагандни материали за профилактика и лечение на туберкулоза.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).