Ботев загуби от Берое в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:40 / 19.03.2012
1726
Отборът на Ботев Пловдив загуби с 1:2 от Берое в мач от първия пролетен кръг на Елитната юношеска група до 17 години. 

Всичко най-интересно на стадион "Христо Ботев" се случи след почивката, когато паднаха и трите попадения. Само три минути след подновяването на игра "заралии" излезнаха напред в резултата с гол на Стилиян Желязков. В 62-ата минута стражът на "канарчетата" Петър Начев събори нападателя на гостите в наказателното поле и съдията отсъди 11-метров наказателен удар. Зад топката застана капитана на Берое, който не сгреши и покачи на 2:0. 

В даденото от рефера продължение Христо Карачански вкара почетно попадение за "канарчетата" от дузпа и оформи крайното 1:2.

"Не съм доволен от футболистите си. Не показаха никакъв характер. Не е това моето виждане за отбор, който иска да играе хубав и качествен футбол.", заяви след мача старши треньорът на Ботев Пловдив Георги Андонов за клубния сайт на "жълто-черните".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).