Борис Халачев: Имаме амбиции да станем първи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:05 / 16.03.2012
1165
"Определено имаме амбиции да станем първи. От организационна гледна точка, всичко е на ниво. Ще се постараем в залата да има атмосфера. Каквото зависи от нас, ще го направим, за да има място за максимален брой фенове в зала Олимпиада. Така че всички са добре дошли в залата", сподели мениджърът на Марица Борис Халачев, преди мача с ЦСКА.

"Входът ще бъде свободен. Призовавам тези, които имат възможност да пътуват и до София за втория мач в неделя, да заповядат, защото всяка подкрепа е добре дошла. По принцип не бих искал да коментирам скандалите между ЦСКА и Левски, но, щом ме питате, ще кажа само, че всички ние - и нашият клуб, и двата софийски клуба, и Българска федерация волейбол, трябва да си вземем съответните поуки от цялата тази ситуация и да се постараем да не допускаме повече такива сцени, които по никакъв начин не помагат на българския волейбол", каза още мениджърът на Марица.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 24


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).