Тим от "В" група взе юноша на Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:37 / 13.03.2012
956
Третодивизионният Мастер си осигури силно попълнение за пролетния полусезон. Бургазлии, които са новаци в Югоизточната "В" група, привлякоха юношата на Левски Тодор Гочев. Роденият през 1993 година в Бургас ляв защитник напусна школата на "сините", а след това отиде в Локомотив (Пловдив) при Емил Велев, който реши да го привлече. Тъй като "смърфовете" са професионален клуб, ако искат да вземат правата на Гочев, трябва да платят компенсация на Левски. "Сините" настояваха за 40 000 лева, които обаче собственикът на Локо (Пд) отказа да плати.

Гочев обаче няма проблем да играе в аматьорските дивизии и така се озова в Мастер. Картотеката му е изпратена в Зоналния съвет на БФС в Пловдив и най-вероятно той ще дебютира още тази сряда при визитата на Розова долина в Казанлък.

Защитникът беше част от юношеския национален отбор на България, който игра европейски квалификации при 19-годишните през есента не 2011-а в Пловдив. Нашите претърпяха поражения от Република Ирландия и от Босна и Херцеговина, а победиха единствено аутсайдера Русия.

Друг млад футболист на "червените" от Бургас пък претърпя операция, съобщава още БТА. Полузащитникът Михаил Кушинов беше контузен тежко в мач за Купата на Аматьорската лига и ще отсъства поне два месеца. Лошото за него е, че тази травма идва след друга тежка, която го беше извадила от футбола за половин година.

Мастер се наложи вчера с 2:1 на собствен терен над претендента за "Б" група Раковски 2011 (град Раковски) и с 24 точки заема 12-ото място във временното класиране. През пролетния дял момчетата на треньора Нено Ненов имат 2 победи от 2 мача.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).