Спират концесията на спортна зала в "Южен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:59 / 10.03.2012
2264
450 деца за малко да се простят със спортната си зала, след като обектът на улица "Кичево" бе вкаран в програмата за отдаване на концесия, но светкавичната намеса на родители и учители предотврати гафа.

"Буквално останах шокирана от решение 58 на общинския съвет от 16 февруари за подготовка за концесия на зала "Кичево", която е в нашия сграден фонд. Абсурдно е аз, като директор на Общински детски комплекс, да не бъда уведомена и да бъде поискано становището ми. Според мен става въпрос за подмолни действия, тъй като предложението е било вкарано като извънредно и не е гледано в комисиите", коментира директорът Любов Стоянова. На косъм ОДК да се прости с още една спортна зала - тази на бул. "Дунав", но в хода на сесията съветник от опозицията реагира и тогава кметът Иван Тотев отменя точка 12. Никой обаче не се сеща, че "Кичево" също е обект на Общински детски комплекс и вдига "за" залата да влезе в програмата за концесии. В нея спортна гимнастика, акробатика, волейбол, баскетбол и лека атлетика играят 450 деца.

"Отдаването на концесия на зала "Кичево няма да се реализира", успокои страстите зам.-кметът по спорта и младежките дейности Георги Титюков. Той каза за "Марица", че вкарването на залата в списъка на обекти за отдаване на концесия било грешка и обеща тя да бъде извадена от него.

Източник: в. "Марица"



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).