Иван Петков: Доволен съм от победата и от начина на игра срещу Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:23 / 08.03.2012
1033
"Няма отбор, който да играе лесно срещу Спартак. Те имат един по-нестандартен стил на игра, който нас ни притеснява. Важното е, че поне засега успяваме да излезем чисти от мачовете с тях. Имаме своите доводи, с които можем да ги надиграем и във втория мач във Варна. Нека първо да си свършим работата там и едва тогава ще мислим за финала", заяви старши-треньорът на Марица Иван Петков, след победата над Спартак.

"Нямаме никакви претенции с кого ще играем. За нас е важно да играем волейбол, а в този момент ние определено играем добър волейбол. Има и неща, които трябва да изчистим, за да търсим най-доброто от себе си, което за съжаление не се получава всеки път. От първия мач със Спартак съм доволен - и от победата, и от начина на игра. В тези мачове има повече психология и нерви и се играят със сърце", завърши наставникът на Марица.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).