Радуканов: Всички с нетърпение чакаме мача с Нефтохимик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (61)
15:27 / 02.03.2012
9993
Днес на стадион "Христо Ботев" в Пловдив се проведе традиционната пресконференция на старши треньорът Милен Радуканов преди всеки шампионатен сблъсък на Ботев Пловдив.

Ето какво сподели треньорът на "канарчетата" преди дербито с Нефтохимик:

"Настроението преди мача с Нефтохимик е приповдигнато. Всички с нетърпение чакаме този мач, както аз, така и футболистите. 

Все пак след две месеца работа доста усилия хвърлихме, доста труд от страна на футболистите. Проведохме знаете четири лагера. Всичко беше съсредоточено и концентрирано за началото на първенството и за този мач, който ни предстои утре. 

Всички футболисти са физически добре подготвени. Имаме единствено проблеми с Мариян Огнянов и Димитър Байрев, които няма да вземе участие утре заради контузии, както и Ангел Рахов, който е наказан. 

Това е голямо удоволствие, че ще играем пред пълни трибуни. Искам предварително да благодаря на феновете, които ще дойдат да подкрепят отбора. Мисля, че това трябва да бъде още една допълнителна мотивация за футболистите да покажат добра игра и да потърсят победата. Много е по-радостно да играеш пред пълни трибуни отколкото пред празни. Футболистите трябва да се радват когато има повече фенове на стадиона. 

Тодор Неделев е капитан на отбора от началото на тази година. Гласуваме му пълно доверие, вярваме в неговите качества", завърши Радуканов.

 



Виж коментарите (61)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).