Уволниха изпълнителния директор на Марица по пощата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:13 / 01.03.2012
2839
Изпълнителният директор на Марица Никола Филипов е освободен от поста. Това съобщиха от управата на Жълто-сините. Интересното в случая е, че президентът на клуба Марин Ленгеров му е пратил по пощата заповедта за уволнение. 

Причината е, че Никола Филипов дълго време не е идвал на работа, за да разпише документите за освобождаването си. Това принудило Марин Ленгеров да прибегне до услугите на пощата. Президентът на Марица ще изпълнява временно функциите и на изпълнителен директор до намирането на подходящ човек за този пост. Николай Филипов бе назначен през миналата година с договор за шест месеца.

Той обаче направи няколко издънки и си навлече гнева на своя началник. В края на миналата година Никола Филипов влезе в конфликт с Георги Попов-Тумби, който води мъжете на Марица, и двамата стигнаха до бой. Всичко това принуди Марин Ленгеров да вземе крутите мерки. 

Очаква се през следващата седмица клубният президент да уреди всички документи около регистрацията на Клуба. Така родният тим на Христо Стоичков ще може да получи обещаните от община Пловдив 30 000 лева.



Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).