Коста Стоянов готов за Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:25 / 27.02.2012
2354
Костадин Стоянов ще бъде напълно възстановен за гостуването на ЦСКА на Локомотив Пд от петия пролетен кръг. Мачът на червените на "Лаута" е насрочен за 25 март (неделя) от 15:30 часа.

Както е известно, бранителят получи контузия преди близо два месеца и допреди 10 дни се придвижваше с патерици. В момента Стоянов тренира заедно с другите двама футболисти на ЦСКА, уличени в употреба на допинг - Тодор Янчев и Румен Трифонов.

Докато последните двама обаче се готвят пълноценно, то Стоянов тренира по индивидуална програма. "Очакваме седмица преди гостуването на Локо (Пд) Стоянов да започне да тренира наравно с останалите. Поне такива са прогнозите на лекарите", казаха от "Армията".

Наказанията за допинга в ЦСКА изтичат на 23 март и така Янчев, Трифонов и Стоянов ще могат да се завърнат в игра за ключовото гостуване на "Лаута". Стига, разбира се, да са в необходимата форма.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).