Сливен иска 50 бона от Ботев за национал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
14:18 / 27.02.2012
7000
Ботев Пд и Сливен в следващите дни ще стартират преговори за юношеския национал Валентин Веселинов. Както е известно, 19-годишният офанзивен футболист, който се подвизава на позицията, за която Милен Радуканов усилено търси футболист - лявото крило изкара няколко дневни проби при пловдивчани на лагера на тима в Сандански през миналата седмица. Той направи и неофициален дебют с жълто-черна-та фланелка, като игра около 35 минути в съботната контрола срещу Банско, спечелена от Ботев с 2:0. Веселинов дебютира с гол като отбеляза второто попадение за жълто-черните.

Вальо напусна Сливен през зимата, като той нямаше подписан професионален договор. След Нова година футболистът пробва да си уреди трансфер в полския Гурник Забже, но нещата не се получиха. Веселинов няма навършени 23 години и на Сливен се полага обезщетение според разпоредбите на БФС. Според запознати Милен Радуканов е одобрил играча за трансфер в Ботев, а от Сливен се надяват да получат максималния размер на обезщетението в този случай, което е около 50 хил. лв.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).