"Мама, тако и аз – баба, дядо и внуче" връчи приз на бизнесмена Таско Вълчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:38 / 17.02.2012
4884
Сред традиционните 25 спортни празника на движението е спортната емблема на пловдивчани - традиционният международен пробег "Васил Левски" - посветен на 175 годишнината от рождението на великия българин, който тази година се провежда на 09 юни по алеите на парк Бунарджик.

Негов генерален спонсор е г-н Таско Вълчев - собственик на фирмата за инжинеринг и изграждане на телекомуникационни инфраструктури, водоснабдителни и отоплителни системи, а съорганизатор е Общински комитет "Васил Левски" с председател г-жа Евдокия Емануилова.

На тържествена среща Кузман Погончев - почетен гражданин на Пловдив и Изп. Директор връчи от името на Управителния съвет на движението престижен приз - знак на благодарност за изключителната подкрепа към това голямо спортно събитие на нашия град на г-н Таско Вълчев. Тази година се очаква пробег "Васил Левски" да отбележи подобаващо рождения ден на Апостола с по-голяма тържественост и масовост на атлетите от Пловдив, страната и чужбина. Постигнато беше съгласие за по-голям награден фонд и подкрепителните пунктове.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).