Проливен дъжд прекрои плановете за деня на Ботев, контролата с Корона под въпрос

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
13:30 / 07.02.2012
3886
Проливен дъжд, изсипал се над Анталия през нощта прекрои плановете на треньорския щаб за вторник и дори постави под въпрос контролата срещу Корона (Киелце), информира официалният сайт на "канарчетата". Оказа се, че при подобни метереологични условия базите в Турция стават неизползваеми по изричното настояване на домакините, за да се запази качеството на терените.

Така предвидената сутрешната тренировка на Ботев на практика не се състоя. Вместо на футболното игрище "жълто-черните" отскочиха до фитнеса, където под наставленията на Михаило Шекероски направиха няколко упражнения в рамките на 15-ина минути, след което Милен Радуканов ги привика в една от видеозалите за разбор.

Макар и малка, съществува вероятност атмосферните условия да провалят и контролата с полския Корона, която трябва да започне в 17.30 часа. Добрата новина към 13 часа е, че слънцето се е настанило над местността Кунду в Анталия, където са нашите момчета и засега изглежда далеч по-вероятно мач да има.



Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).