Лимона спечели футзал турнир в Пазарджик, заедно с Манчев и Какалов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
10:31 / 28.12.2011
6709
Натиреният от Ботев футболист Тодор Тимонов спечели 12-то издание на коледния турнир по минифутбол, който се проведе в спортна зала "Васил Левски" (Пазарджик) с участието на 24 отбора. Отборът на Тимонов - Плазма се наложи с 4:2 след изпълнение на дузпи срещу домакина Фреш. 

Пред над 500-те зрители, символичните домакини от Фреш започнаха с по-голямо самочувствие и откриха резултата с гол на Йордан Минев, но само няколко минути по-късно пловдивчани изравниха чрез Николай Манчев. Така и завърши първата част. 

След подновяването на играта Тодор Тимонов покачи на 1:2 за Плазма. Нервите на Тимонов обаче не издържаха и в края на срещата той бе изгонен за обиди на главния съдия, заради спорна дузпа отсъдена за Фреш, която бе реализирана от Йордан Минев

При ударите от бялата точка Плазма показаха по-голяма психика, които след 4:2 в своя полза спечелиха финала, а с това и купата на МК комплекс "Хигия" за първото място.

Съставът на победителите от Плазма: Росен Николов, Георги Какалов, Николай Манчев, Тодор Тимонов, Николай Димитров, Денчо Узунов.


Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).