ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Маринов: Ще продължавам да търся нови попълнения
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:09 / 16.07.2007Коментари (0)2475
©
Старши треньорът на Локомотив Иван Маринов даде специално интервю пред репортер на Plovdiv24.com относно бъдещето на клуба и подготовката на "черно-белите".

- Г-н Маринов, по план ли върви подготовката на Локомотив?

- Бих казал по план с изключение на малко забавяне. Първата седмица, която бяхме запланували като част от подготовката, не можахме да изпълним нещата, които ни бяха по план. Знаете по какви причини - феновете не позволиха тогава да работим максимално. Лагерът в Банско, който проведохме също имаше леки неуредици, относно терените и сигурността. Малко сме назад с нещата които ги бяхме запланували.

- Очертава ли се заместник на Стоян Колев сред новите попълнения?

- Мисля, че всичко зависи от това ще има ли нов собственик на отбора и кога ще дойде. Не мога да Ви отговоря на въпроса.

- Коментира се, че Шейтанов е осигурил качествен вратар, който ще дойде след като се изясни ситуацията със собствеността на отбора?

- Знаете, че Любо Шейтанов не е при нас. Оставаме си приятели, както преди така и сега. Вече той не отговаря за вратарите в нашия отбор. Като имам нужда се допитвам до него, но не той осигурява нито вратарите нито пък парите, за които ще дойдат тези вратари да работят с нас.


- Какво е положението с Минко Жилков. Ще разчитате ли на него, тъй като не пътува за първия лагер в Банско?

- Мисля, че се получи спекулация с положението на Минко Жилков. Той беше в групата за лагера, но последния ден като обявих групата той каза, че има ангажименти с училище и не може да дойде, което според мен, просто не е професионално и го оставих в Пловдив и му влезнах в неговото положение. Но мисля, че отсега нататък той трябва да мисли еднакво и за футбола и за училището.

- Слабото представяне с Локо София ли е причина вратаря Мирослав Иванов да бъде освободен?

- И тук се появиха спекулации. Той не е освободен. Иванов ще дойде предполагам днес на тренировката на тима. Но при положение, че имаме нов собственик и имаме картбланш да взимаме други футболисти мисля, че той няма да остане при нас.

- Какво е настроението в отбора. Как футболистите приемат цялата неяснота около финансовото бъдеще в отбора?

- На този въпрос не мога да отговоря, защото не мога да вляза в главите на 30 футболисти. Мисля, че им прави чест на момчетата, че до голяма степен се мобилизираха в тези дни и да не кажа на сто процента, но над 90% изпълниха нещата, които трябваше да изпълнят.

- Ще търсите ли още нови попълнения?

- Аз непрекъснато търся, но мисля, че оттук до края на подготовката просто трудно ще намерим качествени футболисти, които ни трябват в момента. Но ще продължавам да търся. Искаме да взимаме хора, които да имат качества и да се представят добре в Локомотив.


- Адриан Олегов е единственото по-известно попълнение до момента. Какви са впечатленията ви до момента от него и ще разчитате ли на него?

- Не. На него вече няма да разчитам, защото той единствен не можа да влезе в ситуацията на отбора. Обади ми се и ми заяви, че ще остава в Перник, докато не се изяснят нещата с Локомотив. Такива хора в момента на нас не ни вършат работа. След като не милее за нашия клуб значи няма място при нас.

- Провеждате все пак подготовка. На базата на нея какви цели ще гони Локомотив през новия сезон?

- Пак ако кажа някакви цели, то това ще бъде хипотетично мнение, защото мисля, че Локомотив в този си вид и като организация не може да влезе в първенството. Живот и здраве, ако дойдат новите собственици, вече с тях ще се разговаря за какви цели и за какво нещо ще се работи. Досега се работеше, знаете цялата стратегия и бъдещето на Локомотив беше да се налагат млади и перспективни футболисти. Трябва да погледнем малко по на високо и да търсим друго предизвикателство. Аз съм сигурен, че такова ще е желанието на новите собственици. Но трябва да изчакаме и да видим.

- На този етап от подготовката кой пост се явява най-проблемен и съответно къде смятате, че селекцията е завършена?

- Мисля, че не е коректно да отговарям на този въпрос. Постът не е един, според мен във всяка една линия трябва вземем нови попълнения. И не за това че имаме слаби места в тима, а затова, че трябва да има по-голяма конкуренция.

- Какво е вашето положение в клуба? Имате ли подписан договор, до кога е той и имате ли намерение да го изпълните?

- Нямам подписан договор. Договорът ми изтече края на месец юни. Моето положение е както на другите футболисти в отбора като Краси Димитров, Данаил Бачков и както на целия треньорски щаб на тима, на които им е изтекъл контракта. Треньорските договори са еднотипни. Подписват се за една година. Ако новият собственик ми предложи нов контракт и ме удовлетворяват условията и перспективата, за мен е добре и ще остана в клуба.

- В пресата се спекулира с името на Едуард Ераносян като треньор, ако Назифоглу купи отбора. При това положение бихте ли останали на работа в клуба на стария си пост при Ераносян, ако ви бъде предложен такъв или ще търсите реализация другаде като старши-треньор?

- Не мога да тълкувам неща, които аз не знам. Нека да станат и тогава ще коментирам.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: