Ботев отпътува за Сливен с група от 18 футболисти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
13:51 / 26.08.2011
4973
Ботев замина за Сливен, където утре от 18 часа се изправя срещу един от претендентите за "А" група Сливен. "Канарчетата" потеглиха към градът под Сините камъни с група от 18 футболисти. Следобед наставника на пловдивчани Петър Хубчев ще изведе обора на последна тренировка на стадион "Хаджи Димитър" преди двубоя утре.

Радостната новина за наставника на "жълто черните" е завръщането в състава на капитана Николай Манчев, който все още не е напълно възстановен, но със сигурност ще се появи в игра за едно полувреме. Освен Манчев в отбора се завръща и нападателя Мартин Стефанов.

Ето и цялата група на Ботев:

Армен Амбарцумян, Илия Николов, Емил Аргиров, Николай Димитров, Костадин Гаджалов, Ивайло Димитров, Ангел Рахов, Владимир Байрев, Димитър Байрев, Николай Манчев, Васил Гуджев, Тодор Тимонов, Александър Александров, Петър Атанасов, Тодор Неделев, Йордан Христов, Мартин Стефанов, Атанас Курдов.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).