Петър Хубчев: Отборът е физически подготвен за старта на "Б" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (68)
13:53 / 11.08.2011
8085
Старши-треньорът на Ботев Петър Хубчев разкри на днешната пресконференция дали е доволен от предсезонната подготовка и контролите, които изигра неговия тим, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Със сигурност отборът е можело да отиде на по-хубаво място, също така можеше да се тренира с по-добри топки, на по-добри терени, но за жалост такива са възможностите, които България предлага. Отборът е физически подготвен, за игрово е ясно. Ние правим абсолютно нов отбор и ще ни трябва малко повече време, но на този етап ви гарантирам, че сме добре подготвени", добави Хубчев.

"Има леко напрежение в момчетата преди старта на първенството в "Б" трупа. За съжаление имаме контузени преди старта. Както е известно трайно контузеният Мартин Димов ще бъде дълго време извън игра. Освен него няма да мога да разчитам на Николай Домакинов, Николай Манчев и Мартин Стефанов, които също са с контузии. До последно под въпрос ще е участието на Даниел Божков, тъй като все още чакаме жълтата му карта, но при всички положение ще пътува за Добрич", каза бронзовият медалист от САЩ'94.

"Противниците са ясни за атакуване на "А" група. Искам футболистите ми да се отнасят с по-голямо уважение и респект към противниците си. Разбира се, ние ще се опитаме да вкараме повече голове и да победим във всеки един мач", завърши наставникът на "канарчетата".



Виж коментарите (68)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).