Брестник записа първа загуба в контролите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:09 / 16.07.2011
2454
Брестник записаха първа загуба в контролните срещи от предсезонната си подготовка, отстъпвайки с 3:4 от Секирово. Двубоят се игра на стадион "Беркут" в с. Брестник пред около 100 човека.

Брестничани се оттеглиха с два гола пасив на почивката, след като бяха попарени още в самото начало с два бързи гола, след две центрирания и увисване на защитата на Брестник, позволиха на централният защитник на Секирово да вкара първите си два гола в една среща.

Още в самото начало на второто полувреме Секирово направи резултата класически. След третия гол Брестник се мобелизира и пое инициативата в свои ръце. Резервата Георги Петров-Геша мушна два бързи гола за брестничани и намали резултата на 2:3, а минути след това Никола Денев възстанови равенството. В даденото от съдията продължение Секирово вкара и четвърти гол в срещата, който им осигури и победата в тази среща.

Следващата проверка на Брестник е на 20 юли (сряда) срещу Чирпан.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).