ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Ботев: Шепа фенове петнят името на клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:28 / 28.06.2011Коментари (222)18381
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев излезе с официална позиция по повод скандала, който се разигра вчера на стадиона край бирената с бившия играч на Локомотив Пловдив Георги Мечечиев.

Ето и какво гласи съобщението, което е публикувано в официалния сайт на клуба.


Уважаеми привърженици,

"Ботев" Пловдив върви по път, чиито препятствия никой друг не познава и искаме да вярваме, че това ни сплотява и ни прави по-силни. Вчерашните действия на няколко човека показаха, че все още има хора, които не осъзнават това. За първи път от началото на новия век клубът ни има ясно изградена управленска структура, в която всеки знае своето място и задължения. Време е малцината, които все още смятат, че могат да се бъркат в работата на клубното ръководство да осъзнаят, че тяхното място е на трибуните, където да подкрепят отбора и да дават своя принос към общата кауза.

Случилото се вчера е недопустимо заради името, което футболен клуб "Ботев" е градил в продължение на един век. Смятаме, че има цивилизовани начини, присъщи на безспорно интелигентната ни публика, с които да се изразява несъгласие по конкретен въпрос. Подобно грозно поведение, макар и от шепа хора, петни името на клуба и вреди сериозно на неговия обществен имидж.

"Ботев" Пловдив има не само футболно, но и социално измерение, което е част от културата на града в последните 100 години. Отговорността, която всички ние носим към историята и патрона на нашия клуб задължават!

Разчитаме, че предстоящото легитимиране на официален фен-клуб ще предотвратява подобни срамни прояви и самодейни инициативи, зад които не стоят организираните привърженици на "Ботев". Призоваваме всички ботевисти да подкрепят силно и безрезервно отбора, така както са го правили винаги и да не допускат подобни сцени, уронващи престижа на клуба! Подобни прояви не се вписват в нашата визия за бъдещето развитие на "Ботев".

Наясно сме, че винаги ще има хора, които не споделят нашите виждания за управлението на клуба, но отговорността за това я носим ние - ръководството на "Ботев" Пловдив. Желанието ни, а сигурни сме и на всички истински фенове, е да изградим клуб за пример и подражание, като това няма как да се случи без вас.

 

С уважение,

Ръководството на ПФК "Ботев" Пловдив


Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Fair 1936
премахни филтъра

+9
 
 
Случаят е срамен, това е безспорно! Тези няколко алкохолика не бива да определят политиката на клуба, още повече че не са имали никакво право да обиждат семейството на човека и да го заплашват с разправа още повече! Интересен ми е още един нюанс в историята. Защо ръководството на клуба се сеща за феновете само когато се обърне каруцата някъде? Те много добре знаеха, че ще има заслужено негативна реакция на феновете срещу привличането на футболист, проявил се като певец срещу нашия клуб! Но с лека ръка недооцениха възможните последствия. Нищо не им пречеше да поговорят с тарторите на феновете преди да го привлекат. Би било добре и Петьо Хубчев да присъства на един такъв разговор и да каже, че има нужда от този футболист и да помоли за съдействие от тарторите. Отношенията между ръководството на клуба и феновете трябва да се градят на базата на взаимното доверие и разбиране. Няма ли кой да напише тук имената на тези "герои" - мишоци?
-4
 
 
Вижте господа управляващи Ботев!Това да ви е като обица на ухото!Мястото на буферите е на Лаута!Нашето на Колежа!Само си припопмнете поговорката за мецата и лошата дума!!Или така ви iznasq а???
+9
 
 
значи като викаше жълта кочина се радваше и всички видяха как вика и се нахъсва и ни обижда и сега трябва да затворим о4и да простим! 6то къв е той по голям от клуба ли е или си беше помислил 4е ше си остане в локо завинаги а кво стана дойде при нас за кво ни е двули4ник! както и да е! 6том е решило ръководството нека играе!
-3
 
 
Аплодисменти на ръководството ви, реакцията и на истинските ботевисти е за уважение.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Ботев поискаха оставката на Борис Гиздаков
Кишишев: Успяха да ми намерят длъжност в Ботев, но не беше моето! Още януари казах, че не съм окей
Турски гранд се прицели в нападател на Ботев
Ботев обяви големи промени! Сформира консултативен съвет
Фен на Ботев поиска играч на ЦСКА 1948 на "Колежа", Цветомир Найденов с култов отговор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: