ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се разделя с четирима футболисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:25 / 07.06.2011Коментари (48)9666
© Plovdiv24.bg
Четирима футболисти напускат "Ботев" Пловдив, съобщиха от пресслужбата на клуба. Иван Танчовски, Петко Фанев, Георги Стефанов и Иван Площаков не получиха предложение за договор с клуба и ще продължат развитието си на друго място. Такъв не е предложен и на Стефан Костадинов, но той ще започне подготовка с отбора и ще получи шанс да остане.

Същевременно сигурните нови попълнения в тима до момента са пет. Освен вече обявените Сашо Александров, Йордан Христов и юношата Тодор Неделев, жълто-черното райе от есента ще носят ощезащитниците Георги Мечечиев и Мартин Димов.

Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на patron
премахни филтъра

+2
 
 
Аз незнам,защо тук не е и васил василев бих казал,че Петко Фанев е с поне 3-класи над него.Говоря за васко като футболист,а не като човек. Знам,че се води като някакъв любимец на по-малките ,но незнам защо?
+4
 
 
Какви са тези поредни Христолови простотий ,който се случват в Ботев .Мери се е побуркал какво прави как е възможно да освободи Жоро Стефанов без дори да му е дал шанс да се докаже това е много глупава постъпка ма все пак помака си е помак де.Невероятно е да имаш такав млад и талантлив футболист и да го освободиш за сметка на Кривия който идва за 1 година зима 50 000 лева от Ботев и си отива това е срамота та той е на 40 години или пък другия Мечечиев .Срамммм ме от тази простотия сътворена от помака по всичко изглежда че отново ще сме асансиор от А във Б и така.ПО начина който е карат ръководството не ми оставят друго да си мисля.Какво стана с обещанията им че ще се разчита само на наши момчета и няма де се зимат знайни и незнайни футболисти и пенсионери за тези 2 сезона който предстоят ще се продължи с освобождаването на наще момчета и ще започне масово купуване на палячовци като кривия, правия и тем подобни отвратен сам ,а се смеехме на Тото Динев а Мери е същия като него,започна да се насира още от сега,но нищо де рано или касно и той си отива сигурен сам.
+6
 
 
Защо махате Жоро С тефанов-а взимате Кривия-това е решение нямащо нищо общо със здравия разум-Жоро е страхотен талант с голяма перспектива-не знам защо не му дадоха шанс на това момче пролетта-вместо да даваме шанс на таланти с перспектива-взимаме стари коне на доизживяване-хора опомнете се малко и последно да попитам Стефчо Костадинов за какъв ни е
+8
 
 
Аз съм на мнение,че Жоро Стефанов е талантлив играч и трябваше да му дадем шанс и да остане в отбора.
+6
 
 
Георги Стефанов освободен,Стефан пилето остава,а защо ли?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бронзов медалист с Ботев става шеф в ЦСКА-София
Обявиха съдията за финала! Вече е свирил Ботев - Лудогорец, дава пресконференция
Властелинът на сухите мрежи в отлично настроение преди финала
Изненада! Ботев няма да тренира в София преди финала
Сдружение ПФК Ботев: Не можем да спим от напрежение преди финала!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: