ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Йордан Минев пред трансфер в Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:47 / 26.05.2011Коментари (102)15929
© Plovdiv24.bg
Хита на "Б" група Лудогорец е пред сензационен трансфер с Йордан Минев, научи репортер на Plovdiv24.bg.

Ръководството на Лудогорец е предложило завишена сума на халф-бека на Ботев, която доста изкушава самия футболист.

Само преди месец Йордан Минев сподели пред ръководството на "жълто-черните", че иска срок за размисъл за нов договор с тима, тъй като чака оферти от чуждестранни клубове.
Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на я -я
премахни филтъра

+3
 
 
това за минев е пълна измислица точно там няма да иде а за лимона ако отиде на лайнута парк лично аз ще му направя съунет
на 26.05.2011 г.
+4
 
 
Пожелавам всичко най-добро на Минев,където и да замине,било то и в Лудогорец. Мене друго по ме човърка абе ние по-рехави ли сме от Лудоторец? Щото мисля не се съмнявате,че тука става дума за пари а не за това,че онея са в А а ние в Б! Вмеждувпрочем,бъдете сигурни,че един ден рано или късно,Курдов пак ще се изсере на метеното,просто няма как крушата да падне далеч от дървото.
+21
 
 
Надявам се, на футболистите ни да им е ясно, че всеки, който напусне Ботев сега, в посока друг БГ клуб, може само да загуби. От финансова гледна точка, по-добре още една година да изкарат малко по-скромно /макар, че на фона на стандарта ни на живот, не мисля, че са никак зле футболистите/. А при завръщането ни в А група, се знае от сега, че ще сме един от отборите с най-високи бюджети. Разликата обаче е в развитието през тази една година - в Ботев им се дава шанс да израстват и професионално и като манталитет, да трупат самочувствие, да са любимци на публиката. И обратното - примери какво се случва при трансфери на многообещаващи наши играчи, за няма и един сезон в друг клуб, колкото искаш - провалени кариери и опропастено футболно бъдеще, превръщане в посмешища за публики, които не милеят за тези футболисти.. Освен това има и морален аспект. Ботев подаде ръка на много играчи, в труден момент от тяхната кариера - Какалов, Курдов, Манчев, Тимонов, Минев и т.н. Голяма част от тях са такива, които вече са си тръгвали от клуба и въпреки това бяха приети радушно и искрено. Но с това не може да се злоупотребява. Радвам се, че ръководството показа, че не може да си тръгваш, да се пробваш, където ти скимне, а пък ако не се получи да си мислиш, че имаш гарантирано място в Ботев - пример Какалов. Защото за Ботев никога не се е играло само за пари. Ботев е идея и ако искаш да си част от отбора, трябва тази идея да е част от теб. За това в отбора ни е жива романтиката на футбола и това усещане ми харесва повече, отколкото футбола на много от силните западни отбори, които са просто едни смазани комерсиални машини, от които, ако благодетелите им се оттеглят са готови да се сринат. Но в крайна сметка всеки си има глава на раменете и си решава сам. Ние, публиката, не губим. Видя се, че Ботев ще го има и без този и онзи футболист - винаги ще има играчи, които заслужават да влязат в сърцата ни, стига и те самите да го искат и осъзнават.БОТЕВ! ЗАВИНАГИ! Yellow blood Мнението не е мое,но 100% заставам зад него
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Помощникът на Керкез: Славия заслужи успеха! Трябва да се подобрим в защита
Десет от Славия победиха Ботев в голово шоу в София
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: