Брестник падна край морето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
02:18 / 06.03.2011
2516
Брестник загуби и втория си мач от пролетния дял в Източната Б група. Брестничани загубиха визитата си на Несебър с 1:3.

Домакините започнаха много силно двубоя, изцяло доминираха над своя съперник и гола не закъсня. В 12-ата минута след чудесен пас на Красен Трифонов, Иван Янчев с глава откри резултата. След гола домакините свалиха темпото на игра и гостите от Брестник овладяха инициативата в мача.

В 37-ата минута Анатоли Тодоров изравни резултата, след изпълнен пряк свободен удар. След гола брестничани приеха противника в своята половина и това им изигра лоша игра. Минута преди края на полувремето Несебър излезе отново напред в резултата, след чудесен гол на Борислав Балджийски - 2:1.

През втората част Несебър бе по-добрият отбор на терена и въпрос на време бе третия гол за домакините. В 82-ата минута домакините убиха интригата в двубоя, след като Борислав Балджийски вкара втория си гол в мача и оформи крайното 3:1 за Несебър.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).