Локо се раздели с 15, взе 11 нови

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
09:44 / 21.02.2011
5480
В Локо всяка зима един автобус играчи си тръгва, но идва друг с нови. Така беше и тази зима. 15 напуснаха, 11 нови дойдоха. От новите някои ги пратиха под наем, други - при юношите, че няма място за всички.

Проблемът на треньора Неделчо Матушев е, че няма кой да замести Базил де Карвальо в атака. Първо това уж трябваше да е уругваецът Николас Раймонди. На Коко Динев това му се видя малко и за нула време взе още двама нападатели. Нигериецът Патрик Огунсото по визитка се води "голова машина", само където не вкара почти нищо в подготовката. Французинът Димитри Дюранд пък дойде с прозвището Пламтящото воле. Досега обаче само къса нервите на Матушев. Той уж трябваше да атакува отдясно, но очевидно пак ще се разчита на ветерана Йордан Тодоров. Именно Данчо Тъча пасва най-добре към днешна дата на варианта 4-3-3, в който играе Локо, с Електричката отляво и Раймонди в центъра. Добрата новина за Матушев е включването на новото попълнение Сержиньо от Португалия. Той дебютира веднага за Локо в контролата срещу руския шампион Зенит (1:2) и накара всички в клуба да кажат: "Този сякаш е при нас от две-три години". Очертава се през пролетта Сержиньо да си партнира с Христо Златински. Последният и Здравко Лазаров, унгарецът Габор Ерош и новото аржентинско попълнение Хуан Бариентос ще бъдат четиримата изпълнители на преки свободни удари. За укрепване на отбраната пък бяха взети двама безкомпромисни защитници - Любомир Витанов от Миньор и Янко Сандански от Пирин (Бл).

Вратарският пост също е леко проблематичен. Лудият корсиканец Флориан Лучини има класа, но понякога допуска елементарни голове, които се оказват решаващи. Резервата му Тодор Тодоров няма нищо общо с това, което показваше преди години в Литекс. Въпреки всичко Коко Динев казва, че е дошъл моментът за класиране в Европа. Друг е въпросът дали отборът му ще се справи.

Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).