Канят Илиан Илиев за треньор на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
10:07 / 14.02.2011
5559
Илиан Илиев е най-актуалният вариант за треньор на Ботев от лятото. Близки до новото ръководство вече са направили предложение на Илиев.

През миналия сезон Илиев спечели Купата на България с Берое, въпреки недотам цветущото финансово състояние на клуба. Както е известно, след поемането на тима от банкера Цветан Василев Ботев ще има сериозни амбиции за бъдещето. Затова се търси добър треньор.

Очаква се Илиан Илиев да реши бъдещето си след края на сезона. Костадин Видолов, който ще води отбора през пролетта в Югоизточната "В" група, е работил заедно с Илиев в Берое.

Доскоро се считаше, че Велислав Вуцов е сигурният нов треньор на Ботев от лятото, но варненецът е новият фаворит на босовете.

Междувременно синът на шефа в Локо (Сф) и асоциацията на българсите футболисти Дончо Донев - Роналд, напусна самоволно Ботев в петък. 19-годишният дефанзивен халф, който пристигна през лятото, бе използван на различни непривични за него позиции и затова е решил да си тръгне.
"Роналд си е тръгнал, без да предупреди никого. Не знаем причината за това негово решение, но е недопустимо да се постъпва така", коментира бъдещият президент на Ботев Марин Бакалов.

Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).