Крачунов и Тодор Тодоров тренират наравно с останалите в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:44 / 31.01.2011
2754
Защитникът Пламен Крачунов, който единствен пропусна и двата мача дотук, вчера преди обяд проведе за първи път занимание с останалите играчи на Локомотив Пд. Досега Пламен, който се оплаква от болки в единия крак, тренираше индивидуално и не игра срещу Лех и Стрьомсгодсет.

Вратарят Тодор Тодоров имаше в петък вечерта температура, след като преди това бе пазил срещу норвежците, и треньорското ръководство реши в събота стража да не тренира. Доктор Павлов реагира бързо и свали температурата на Тодоров и днес преди обяд той взе участие в заниманието. В негово отсъствие вчера треньорът на вратарите Стоян Ставрев демонстрира, че не е забравил уменията си под рамката на вратата.

На първото занимание за деня единствено Джереми Родригес въртеше обиколки из всички терени и не се включи в игрите с топки с останалите. Джереми има оплаквания от болки в единия крак.

Основната група наблегна на упражненията с топки, като Неделчо Матушев беше вкарал в някои от тях и състезателен характер, което караше футболистите да са стараят максимално.

Тренировката завърши с центрирания от четирите страни на две приближени врати и разигравания със завършващи удари. При едно такова центриране Патрик Огунсото вкара със задна ножица и прие овациите на останалите.

Откакто Локомотив е в Испания от вторник, за първи ден не вали дъжд. Времето вчера бе слънчево и температурите по обяд стигнаха до 22 градуса. Засега футболистите само гледат морето, което е до хотела и никой не е проявил смелост да се потопи в него.

Днес Локомотив ще пътува до базата на Локомотив Москва за да играе контрола с този руски тим. Мачът е от 17 часа българско време.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).