Ботев и Лудогорец пак в спор, този път за Саидходжа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
11:56 / 28.01.2011
6449
Ръководството на ЦСКА се разбра с нападателя Дормушали Саидходжа договорът му да бъде разтрогнат по взаимно съгласие. Муши не попада в плановете на треньора Милен Радуканов и не пътува с армейците за лагера в Гърция. Нападателят все още не е решил къде ще продължи кариерата си. Вариантите са Ботев (Пд), откъдето дойде в ЦСКА, Лудогорец и чуждестранен отбор.

Другият ненужен - Димитър Илиев, вече е в Израел, където ще изкара проби в местния Апоел (Петах Тиква). Ако го одобрят, той няма да напусне Армията като свободен агент. ЦСКА ще иска за него минимум 80 000 евро. Днес червените се гласят да скъсат по взаимно съгласие и с ганаеца Уилям Тиеро.

- Да, разбрахме се със Саидходжа и той няма да бъде футболист на ЦСКА през пролетта. Все още не сме прекратили договора официално, но е въпрос на часове това да стане - заяви спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов. - Димитър Илиев ще изкара пробния си период в Израел, след което ще видим дали ще изпратят оферта. При него става въпрос за продажба, не за разтрогване на договора. Днес ще говорим и с Уилям Тиеро. Дано се разберем и той също да си тръгне.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).