Матушев иска офанзивен халф и нападател, чакат чужденци на проби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:39 / 14.01.2011
3794
Треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев обяви, че е доволен от направената до момента селекция, но в клуба ще бъдат взети още футболисти.

Смърфовете вече договориха чужденците Боян Дойкич и Хуан Бариентос, както и българите Любомир Витанов, Йордан Тодоров и Янко Сандански.

"Продължаваме да търсим силен офанзивен халф и опитен нападател, които да материализират усилията на отбора в атака. Предложиха ни за проби двама чужденци. Не искам обаче да споменавам имената им, преди да се уверя, че ще пристигнат при нас".

"Иначе с вратарския пост и защитата нямам никакви проблеми, тъй като разполагам с достатъчен брой добри изпълнители", заяви Матушев.

Специалистът потвърди, че в клуба ще дойде препоръчаният от Базил де Карвальо офанзивен халф Стефан Диара Балджи.

"Това е така. Той обаче ще се присъедини към нас по-късно. Чакаме го първо да свърши с ангажиментите си към Сенегал. Той ще участва в шампионата на африканските нации, който е от 4 до 25 февруари. След като отборът му приключи с двубоите, той ще дойде на проби", подчерта Матушев.

Бразилският халф на Локо Евертон Джилио-Том е искан от китайски отбори. Това съобщиха хора, близки до футболиста. В момента полузащитникът тренира в Пловдив с юношеския състав на черно-белите в очакване да се реши бъдещето му.

Той отказа трансфер в Славия в първите дни на януари. Шефовете на клуба му предложиха нов договор за 2,5 години.

Самият футболист очаква в България да пристигне мениджърът му Педриньо. Настоящият контракт на Том изтича през юни. Той може да стане свободен агент, ако си откупи правата срещу 20 хиляди евро.

Източник: Gol.bg



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).