Локо с последна тренировка преди лагерите, натириха юноша на Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:06 / 08.01.2011
2726
Треньорският щаб на мъжкия ни отбор даде почивка на футболистите, след края на сутрешната тренировка днес, която е и последна на пловдивска земя преди отпътуването за Сандански в понеделник. 

Към отбора се присъединиха Драги Коцев и Евертон Джилио-Том, като последният няма да продължи кариерата си на Лаута, тъй като има желание да премине като свободен агент в отбор от родината си. Неделчо Матушев не остана впечатлен от качествата на юношата на Левски Емил Колев, който също отпадна от сметките за първия подготвителен лагер. Травма и лекарско решение принуди треньорския щаб да остави в Пловдив юношеския национал Христо Стамов, който ще продължи подготовката си по самостоятелна програма. По същия начин ще се подготвя и нападателят Рангел Абушев, който счупи ръката си в края на миналата година и се надява да свали гипса час по-скоро.

За Сандански ще пътуват другите двама юноши Илиян Марчев и Благомир Мастагарков. Там до 22-ри януари, Неделчо Матушев и колегите му ще проведат първата част от зимната подготовка. Щабът на "черно-белите" ще отседне в резиденцията на града и ще провежда заниманията си на терените с естествена трева в околността. В края на лагера са предвидени две контроли - с Вихрен на 20-ти и с все още неуточнен съперник, два дни по-късно.

След тридневен престой в Пловдив, "смърфовете" ще потеглят за Испания, където ще премерят сили с девет силни европейски отбора. Домакин на втория ни лагер ще е четиризвездният Eстепона Палас.



Източник: Lportala.net


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).