Рунд 1: ЦСКА-София срещу Ботев, Белчев срещу Керкез! Ще успее ли някой да вземе превес преди реванша?

Автор: Тодор Благов
Коментари (6)
07:00 / 17.04.2024
3238
ЦСКА-София приема Ботев (Пловдив) в първи полуфинал от турнира за Купата на България. Двубоят е тази вечер от 19:00 часа на Националния стадион “Васил Левски".

Моментното състояние на двата отбора остава на заден план в мача на сезона за “червени" и “жълто-черни". Двата клуба ясно афишираха голямата си цел – спечелване на Купата!

“Армейците" предприеха силен ход и махнаха силно мразения и недолюбван Нестор Ел Маестро. На негово място “червените" сложиха Стамен Белчев, който има много добър баланс в мачовете с пловдивчани.

От своя страна Ботев все още е в битката за шесто/седмо място, но фокусът е изместен към турнирния сблъсък. Очакванията са Душан Керкез да подходи стратегически и ботевистите да се опитат да вземат добър резултат преди реванша.

“Канарчетата" имаха желание мачовете с ЦСКА-София за Купата на България да бъдат ръководени от съдии от чужбина. Това обаче не се случи и двубоят ще бъде свирен от Драгомир Драганов, а за системата VAR ще отговарят Волен Чинков и Дениз Соколов.

Двата тима премериха сили в полуфиналите на Купата в два поредни сезона – 2018/19 и 2019/20. И в двата случая обаче, победителят от сблъсъка загуби финалната среща.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).