Фенове на Локо с нова подигравка към Ел Маестро и ЦСКА-София

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
11:45 / 05.04.2024
7647
Привърженици на Локомотив Пловдив се подиграха по нов брутален начин с треньора на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро. Ден, след като от фенклуба на черно-белите разпространиха клипа "Заличителят на монахини“, сега феновете монтираха друго любопитно видео.

То бе разпространено в една от "черно-белите“ страници в социалната мрежа, а към тях бе добавен текстът "Никога не съм виждал някой да убие някого по този начин“.

Кадрите представляват компилация между изявления на сърбина в съблекалнята на "Лаута“ от предишния мач между двата тима и многото чисти положения, които създадоха футболистите на Локомотив пред вратата на "армейците“ в последния двубой.

"Трябваше да е 5:0! 5:0 минимум! Защитават се на 70 метра от нашата врата! Големи топки! Никога не съм виждал някой да убие някого по този начин“, дере се Ел Маестро по време на разбора си на "Лаута“, когато неговият тим спечели с 2:0.

Любопитното е, че точно тези неща, които каза тогава наставникът на "армейците“, сега показваха безпомощността на неговия тим на националния стадион "Васил Левски“.

Гледайте в прикаченото видео въпросния клип!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).