Пореден шахматен фестивал ще се проведе в Пловдив през уикенда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:10 / 01.03.2024
1464
През уикенда за 15-и пореден месец в пловдивския Централен клуб на пенсионера ще се състои традиционният шахматен фестивал за мъже, жени и деца, организиран от ШК Спартак (Пловдив).

Пловдивският клуб членува и в петте конкуриращи се български национални шахфедерации, поради което фестивалът е признат от всички, а световната федерация FIDE го е утвърдила като единствения български шахтурнир, валиден за стандартен международен рейтинг и за национален български рейтинг.

Това позволява на всеки начинаещ да се опита да получи такъв рейтинг и спортни разряди в открития със свободен достъп "В" турнир, а на по-силните да участват в елитния за любители "А" турнир с персонални покани.

Записването за участие е в събота от 09:30 часа, а от 19:00 часа ще се състои ежемесечното дружеско събеседване, на което президентът на БФШ отговаря на всеки зададен му въпрос от шахматисти.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).