В Спартак се разплатиха с бивши футболисти, разминаха се със съд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:48 / 13.10.2010
1536
Спартак (Пд) се спаси от съд. Босът на клуба Георги Колев се разплати с бившите футболисти на клуба, които заведоха дела за неполучени заплати. След като взеха парите, играчите оттеглиха исковете си срещу Спартак.

Ръководството на синьо-белите постигна договорка първо с Мурад Ибрахим и Емил Аргиров-Животното. Преди дни по 3 заплати получиха и вратарят Илия Николов, Добри Орловски, Светослав Асенов и Митко Димитров.

- Всичко се уреди и сме доволни, че не се стигна до размотаването по съдилищата - коментираха футболистите.
Младоците Николай Кемалов, Петър Бакалов и Адриан Тодоров обаче няма да получат нищо. Те нямаха навършени 23 години, когато напуснаха стадион "Тодор Диев" и получиха бележки за преминаване в друг отбор без финансов иск.

В Спартак разполагат с нотариално заверени документи, от които се вижда, че Кемалов, Бакалов и Тодоров не могат да имат претенции.

Междувременно и футболистите от настоящия отбор получиха по една заплата. Имат да взимат още една. Финансовото състояние в клуба не е никак розово.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).