Напрежение в Локо: Томаш плаши с оставка! Никой няма намерение да го спира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
08:32 / 25.01.2024
12030
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш е на крачка от това да хвърли оставка и да напусне клуба. Собственикът на клуба Христо Крушарски разкри вчера, че между треньора и спортния директор Илко Пиргов е имало скандал, като двамата дори не си говорили.

Според различни информации обаче отношенията между двамата са много обтегнати, като Томаш е обмислял крайно решение - да се махне от клуба.

Причината за скандала е в трансферната политика на Локо, който се разделя с най-добрите си футболисти, твърди "Мач Телеграф", позовавайки се на източници от "Лаута".

До момента Локомотив Пловдив се раздели с Лео Сена, Джовани, Георги Минчев и Алфа Конте. Очаква се обаче поне още един футболист да бъде продаден.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че собственикът Христо Крушарски е категоричен, че вратарят Динко Хоркаш, Евандро, Мартин Паскалев и Бабакар Дион ще седнат принудително на пейката, ако не се съгласят да преподпишат изтичащите през лятото свои договори.


Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).