Локо победи с 2:1 Спартак в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (51)
13:31 / 08.10.2010
10760
Локомотив победи с 2:1 Спартак в контрола, играна на градския стадион "Пловдив", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Головете вкараха Красен Трифонов и Рангел Абушев. За Спартак се разписа Филип Чипчев в края на мача. В контролата участие взе котдивоарецът Басалия Саканоко, който пропусна половината есенен полусезон, докато си оправи документите, за да може да бъде картотекиран. Договорът му изтича зимата и той няма много време да докаже, че става за Локо. Сред любопитните лица по трибуните бяха собственикът на "черно-белите" Константин Динев и Едуард Ераносян. Относно Едо, Коко Динев каза единствено "Ераносян винаги е бил тук в Локомотив и винаги е бил вариант за треньор".

Срещата премина в по-спокойно темпо. В нападение за Локомотив в началото играха Николас Раймонди и Басалия Саканоко. Първото полувреме завърши без голове - 0:0. Все пак Саканоко създаде няколко добри възможности, като често си сменяше позицията и търсеше топката. Той застраши вратата на Спартак на 3-4 пъти, но вратаря си бе на мястото. Най-чистото положение бе в края на мача, когато една малко изненадващо преминала през няколко фуболисти топка попадна в него, на 5 метра от голлинията, и той с мигновен шут с левия крак стреля, но ударът прелетя високо в аут.

През второто полувреме паднаха и трите гола. Почти всички футболисти и на двата отбора влезнаха в игра. В 57-ата минута резултатът бе открит от Рангел Абушев. Той се възползва от хубав пас на Габор Ерош и вкара за 1:0. Отново Рони имаше шанс да вкара втори гол 20-ина минути по-късно с глава, но Стефан Стойчев спаси. Габор Ерош пък удари греда директно от пряк свободен удар. В 77-ата минута бившият футболист на Спартак Красен Трифонов вкара втори гол. Той се измъкна сам срещу Стойчев и с техничен прехвърлящ удар вкара за 2:0.

В края на мача Спартак върна едно от попаденията. Филип Чипчев получи хубав пас от Йордан Христов и с точен удар под гредата не остави шансове на Стоян Ставрев, който бе третия вратар на Локо в този мач, след като двубоя започна Флориан Лучини, а през втората част в игра влезе Тодор Тодоров.


Виж коментарите (51)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).