Неделев и Стоилов се събират в Турция! Халфът е цел №1 на Мъри

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
16:48 / 02.01.2024
6877
Тодор Неделев е трансферна цел №1 на Станимир Стоилов. Това съобщава турският сайт "Gunebakis".

Според изданието от южната ни съседка, бившият футболист на Ботев (Пловдив) ще реши проблемите на Гьозтепе в атакуващата фаза.

Ето какво пише турската медия:

Фенербахче и Трабзон го искаха! Българският номер 10 отива в отбора на Измир!

В момента с Гьозтепе се свързва името на Тодор Неделев, който за известно време беше в трансферния списък на Трабзонспор и Фенербахче в Суперлигата.

Гьозтепе, който се стреми към първите места в Първа лига, продължава усилията си за трансфери, за да се подсили на липсващите си позиции.

Турският отбор трудно намира играч за позиция номер 10 и продължава да получава различни предложения за играчи чрез мениджърите.

Едно от имената, препоръчани на "жълто-червените" чрез българския треньор Станимир Стоилов, е българският офанзивен халф Тодор Неделев.

30-годишният атакуващ играч, който привлече вниманието на Фенербахче и Трабзонспор през 2019 и 2020 г., не може да намери желаното време в Лудогорец този сезон.

Ако бъде получено одобрение за трансфер на Неделев в Гьозтепе, се очаква играчът да дойде в Измир.

Тодор Неделев, който преди това е играл за отбори като Майнц 05 и Ботев Пловдив, отбеляза 2 гола в 9 мача за Лудогорец този сезон.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 19


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).