Турци дават 3 млн. евро за Дембеле, част от парите са за Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
08:50 / 26.09.2010
2303
За никого не е изненада, че интересът към Гара Дембеле става все по-голям, но последната оферта за него е изненадващо солидна - 3 млн. евро. Предложението е дошло от елитен турски клуб.

Според изданието, южните ни съседи са гледали три мача на живо, два от Лига Европа и един от "А" група - за късмет на нападателя, този срещу Локомотив (София), в който Гара вкара хеттрик.

В офиса на "Герена" има и още една оферта и тя е от прекия съперник в групите на Лига Европа - Гент. Както е известно, треньорът на белгийците остана очарован от играта на нападателя и заяви, че за него това е футболист-мечта.

В нея обаче липсва сума, самата тя е по-скоро питанка каква е цената на чернокожата перла. Надали обаче Гент ще е склонен да извади сумата, която турците са приготвили.

Очаква се нападателят да бъде продаден през зимния трансферен прозорец, а процент при евентуална бъдеща сделка ще получи и бившия му клуб - Локомотив (Пловдив).

Източник: Тема спорт



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).