Динко Миленчев: Искаме още следващата година да се върнем на стадион "Тодор Диев"! Пълна подкрепа за спортно-техническия щаб

Автор: Тодор Благов
Коментари (1)
14:34 / 11.12.2023
3577
Президентът на Спартак (Пловдив) - Динко Миленчев, използва официалния сайт на клуба за обръщение след края на есенния дял от шампионата.

В него Миленчев засяга най-важните теми за "гладиаторите" - стадион "Тодор Диев" и спортно-техническата част на отбора.

Ето и пълния текст на изявлението без редакторска намеса:

Уважаеми привърженици на Спартак Пловдив, 

Обръщам се към вас от мое име и от името на ръководството и спортно- техническия щаб, за да ви благодаря за подкрепата, която получаваме.

Имаше срещи, в които не бяхме на нужното ниво, но вие бяхте зад нас и ни подкрепяхте, независимо че не играем в нашия дом.

Във връзка с това искам да ви уверя, че аз и моят екип работим, за да може Спартак да се завърне на стадион "Тодор Диев". 

През последните месеци съвместно с Община Пловдив направихме сериозен анализ за това как трябва да изглежда нашият стадион. Вече сме готови с предложението към кмета на града г-н Костадин Димитров да вземем стадион "Тодор Диев" под наем за 30 години и още следващата година Спартак да се завърне и да домакинства в собствения си дом.

Амбициите ни бяха големи, но за съжаление кризата свързана с Covid-19 и последвалата финансова криза промениха нашите планове. 

Стадионът ще бъде изграден с лично мои средства и затова към момента ще имам силите да го изградя така, че да отговаря на изискванията за efbet Лига.

Стадион "Тодор Диев" ще има две трибуни с 4000 седящи места, LED осветление, отговарящо за излъчване на футболните срещи, ново тревно покритие и паркинг за 200 коли.

Вече сме изградили голяма част от вътрешните помещения - съблекални, лекарски кабинети и зала за пресконференции.

Всички подробности ще за нашите намерения за стадион "Тодор Диев" ще бъдат официално обявени, когато запознаем и кмета Костадин Димитров. Смятаме, че той като спортен човек ще ни подкрепи така, че още през следващия сезон Спартак да се завърне в своя дом - стадион "Тодор Диев".

Уважаеми привърженици на Спартак,

Категорично искам да заявя, че напълно подкрепям изпълнителния директор Денис Хасан и спортно- техническия щаб. Вярвам, че заедно ще направим така, че през 2024 г. Спартак ще се завърне в професионалния футбол.

Уверявам ви, че ще привлечем футболисти, с които да градим конкурентен отбор за Втора лига. Надявам се с вашата подкрепа 2024 г. да бъде белязана със завръщане в професионалния футбол и завръщане у дома.

Като президент на ПФК Спартак винаги съм бил коректен с всеки един служител и заставам зад всеки, който работи и дава всичко от себе си за развитието на нашия клуб. Никога не съм коментирал и няма да коментирам хора, които вече не са в клуба. 

Уважаеми привърженици на Спартак,

Искам да пожелая на вас и вашите семейства светли празници и да ви уверя, че през 2024 г. Спартак ще бъде там, където винаги му е било мястото.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).