Не се разбраха за нов договор! Локо се раздели с първи футболист за този сезон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:29 / 10.12.2023
4491
Локомотив Пловдив се раздели с първи футболист още преди отварянето на зимния трансферен прозорец. С "черно-белите" окончателно приключи Лео Сена. 27-годишният бразилски полузащитник е контузен и отпада от групата за домакинството с Пирин Благоевград в понеделник.

Той обаче повече няма да облича черно-белия екип. Договорът му със "смърфовете" бе до декември с опция да бъде удължен с още 2 години. Двете страни обаче не са постигнали разбирателство за условията и така Сена напуска “Лаута", твърди “Тема Спорт". Лео Сена записа 10 мача за черно-белите през есента – 9 за първенство и един за купата.

Той се включи добре и спортно-техническият щаб виждаше сериозна перспектива с него за бъдещето на Локомотив, но това на играча ще е свързано с друг отбор.

Сена бе привлечен от Локомотив през лятото като свободен агент. Преди това бе играл за елитните бразилски Гояс и Атлетико Минейро. Имаше и престой в Специя, където записва 16 мача в Серия А. Изключително силна визитка и привличането му, въпреки че не бе играл известен период от време, бе сериозно попадение.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).