Ботев срещу Хебър, Керкез срещу Пенев! Как ще завърши историческата 2023 година за "канарчетата?

Автор: Тодор Благов
Коментари (10)
07:30 / 10.12.2023
5891
Ботев (Пловдив) приема Хебър (Пазарджик) в среща от 20 кръг на Първа лига. Двубоят е днес от 15:00 часа на стадион “Христо Ботев" в Пловдив.

Полетът на “канарчетата" продължава вече повече от два месеца. Толкова време измина от последната загуба на “жълто-черните", а свършената работа от Душан Керкез е неоспорима.

Ботевистите са на гребена на вълната, като набраната инерция би трябвало да спомогне за успешен край на 2023 година. Противоречива година, но в крайна сметка изключително значима – завръщането в "жълто-черния" дом на “Източен" 10 бе факт!

На “Колежа" пристига четата на Любослав Пенев. Треньор, който се слави със своя непримирим дух и жажда за успех във всеки мач. Да, Хебър има вътрешни проблеми, но Ел Голеадор знае как да се справя с тях.

И от това се опари не кой да е, а Левски (София). Само преди дни "сините" преклониха глава пред Хебър и бяха изхвърлени от турнира за Купата на България.

Именно поради тази причина Ботев трябва да подходи максимално концентрирано към битката с Хебър. Победа над “зелените" ще постави “канарчетата" на отлична позиция за подновяването на шампионата след Нова година.

Двубоят между Ботев и Хебър ще бъде ръководен от Георги Гинчев, с помощници Илиян Капарашев и Милен Арабаджиев. За системата VAR ще отговарят Валентин Железов и Мартин Маргаритов.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).