Керкез привика младоци от школата, "канарчетата" с опит да си върнат трима

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
10:04 / 23.11.2023
4965
Трима юноши на Ботев (Пловдив) се включиха в тренировъчния процес на тима. Душан Керкез продължава похвалната практика да дава шанс на таланти от школата да участват в тренировките на батковците.

В заниманието на "жълто-черните" участие взеха защитниците Ивайло Видев и Костадин Татаров, както и нападателят Емил Найденов.

Тримата минават за едни от най-големите таланти в школата на Ботев, като са неизменна част от дублиращия отбор. Найденов е голмайстор на тима, а наскоро нашата медия Ви информира, че е подписал договор с "жълто-черните".

В последните дни има множество информации, че през зимния трансферен прозорец "канарчетата" ще заложат на млади български футболисти, които са минали през клуба и са закърмени с ДНК-то на клуба.

Никола Илиев, Станислав Шопов и Димитър Тонев са попаднали в радара на Душан Керкез и Артур Платек, като е възможно триото да се завърне на "Коматево". И тримата футболисти имат множество мачове за мъжкия отбор, но не са играли с "жълто-черния" екип на стадион "Христо Ботев", което е мечта за всеки един от тях.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).