Ботев победи трудно като гост Димитровград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (205)
18:57 / 05.09.2010
26795
Ботев Пловдив победи много трудно отбора  на Димитровград като гост в мач от четвъртия кръг на Югоизточната "В" група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Въпреки, че "канарчетата" бяха пълни господари на терена и създадоха куп голови възможности, те стигнаха до минималната победас 1:0 с гол в 80-ата минута. Единственото попадение реализира Димитър Байрев с пробив през центъра.

Двете полувремена бяха почти идентични, като домакините от Димитровград се бяха затворили и се защитаваха, а Ботев нападаше агресивно. Пропуски направиха Илиян Енчев, Ридван Хадифейзула и Атанас Курдов. Най-чистото положение обаче бе за домакините, като в средата на първото полувреме техен нападател излезе сам срещу вратаря Илия Николов, но ударът му срещна гредата.

След почивката в игра влезнаха Иван Площаков и Стефан Учиков, но и те не успяха да счупят каръка пред вратата на Димитровград. Все пак в 80-ата минута натискът на "канарчетата" даде резултат и с хубав пробив през центъра, останал сам срещу вратаря Димитър Байрев вкара победното попадение.


Виж коментарите (205)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).