Гецата: От Ботев се махнаха някои некомпетентни лица, които нямаха нищо общо с футбола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:09 / 03.11.2023
3267
Бившият футболист на Ботев (Пд) и ЦСКА Георги Георгиев - Гецата направи коментар за предстоящото дерби на Пловдив, който завърши и с конкретна прогноза за изхода на мача.

"От една страна е по-добре, че отново дербито ще е без гостуваща публика, за да не стават някакви глупости. Очаквам да се получи празник за града, защото от дълги години този двубой не се е играл на стадион "Христо Ботев“. В момента Локомотив е по-напред в класирането, но в последните мачове имаше известни колебания", започна пред "Тема спорт" Гецата.

"Ботев вече започва да показва футбол. Махнаха се някои некомпетентни лица, които нямаха нищо общо с играта. Треньорът (б.а. Душан Керкез) ми изглежда добър и дано жълто-черните победят, за да живнат. Това им е най-важния мач, защото точките от победите над Ботев Враца и Локо София нищо не означават. На умряло куче нож да вадиш не е хубаво. Нека отборите направят така, че да докажат, че Пловдив е футболен град. Ако трябва да кажа точен резултат, ще е 2:1 за Ботев“, допълни легендата на "жълто-черните".

"Не е само Ивелин Попов. Преди това той вкарваше, но Ботев губеше. Футболът е колективна игра и не може да се разчита само на него. Трябва и другите около него да се разиграят. Виждаме добри неща и от Антоан Бароан. Мисля, че и с помощта на публиката, Ботев ще има предимство в това дерби. Най-важното е как ще се подходи към този мач. Не трябва да се излиза със страх. Ако някой се притеснява от феновете, да не излиза. Нужни са характер и спортно-техническите умения“, смята Георги Георгиев.

"Локомотив е сериозен отбор, без да броим двубоя с ЦСКА. Много малко не им стигна да победят Черно море във Варна, а според мен изпуснаха ЦСКА 1948 в Бистрица. След това не се очакваше издънката с Берое“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).