Мениджъри от известна световна агенция идват за дербито, харесаха по един от Ботев и Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:42 / 01.11.2023
3134
Мениджъри от популярна световна агенция, работеща с клубове от белгийския елит, ще гледат на живо дербито Ботев - Локомотив. Битката за Пловдив от 16-ия кръг на Първа лига е в петък от 19:30 часа на стадион "Христо Ботев“.

Агентите имат конкретно набелязани цели. Става въпрос за крилото на черно-белите Джовани, който прави фурор в първенството, и нападателя на "канарчетата" Уме Емануел. Нигериецът участва това лято на световното първенство за младежи.

Става въпрос за клубове от първата половина на белгийския елит, които търсят такъв тип футболисти, твърди "Тема спорт". Емануел също може да действа и на фланга.

Както е известно, Джовани все още не е подписал нов договор с Локомотив. Настоящият му контракт е до лятото и от януари може да преговаря свободно с всеки клуб и да подписва предварителни споразумения. Разминавания между "смърфовете" и агента на бразилеца засега бавят удължаването на договора.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).