Венци Стефанов: Ботев ще бие Локо! И аз искам Шарън Стоун, но не всичко е пари!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:54 / 30.10.2023
8117
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар на актуалните футболни теми у нас.

"Националният отбор е в кома. Когато стане официално да обявят Илиан Илиев за треньор, тогава ще коментирам. Но мисля, че е по-добрият вариант от Младен Кръстаич. Илиев познава добре българския футбол. Запознат е с обстановката. Познава футболистите, но ние куцаме другаде.

Многото чужденци в отборите. Боби и Гонзо не са виновни. За Славия ще кажа, че отлепихме ютията от дъното. Предстои доста работа. Играем с Лудогорец. Притеснен съм. Но аз съм притеснен преди всеки мач, защото всички играят, независимо дали е Етър или Левски.

Няма лесно вече. Но съм оптимист за бъдещето на отбора. Светослав Вуцов свали килограмите и може би ще пази срещу Лудогорец, заяви пред bgderby Венци Стефанов. За трансфер на Кристиян Стоянов в ЦСКА? Ха-ха ха! И аз искам Шарън Стоун, но не всичко е пари. Знаете, че има такава песен. Такъв трансфер е невъзможен. Абсурд. Първо, той трябва да се доказва още доста в Славия".

На въпрос, кой ще е краен победител на пловдивското дерби Ботев - Локомотив Венцеслав Стефанов бе кратък - "Смятам, че Ботев ще победи".


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).