Локо спря Томаш за кипърски отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:41 / 19.10.2023
2860
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш е получил предложение да застане начело на кипърския АЕЛ Лимасол, пишат медиите на Острова на Афродита. Ръководството на "смърфовете" обаче не е пуснало специалиста, под чието ръководство отборът се представя впечатляващо и оглавява класирането в efbet Liga.

АЕЛ завърши на осмо място в кипърското първенство през миналия сезон, а от началото на този има само две победи и е в долната половина на таблицата. Това доведе до уволнението на наставника Христос Харалабус. Вчера клубът официално назначи за негов наследник финландеца Тони Коскела.

Начело на АЕЛ преди време беше Ивайло Петев. Треньорът на Лудогорец пое състава през октомври 2013 година и го изведе до второто място в крайното класиране. Бившият халф напусна поста през ноември следващата година и малко след това стана национален селекционер на България.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).